Kontormøbler

 

Hos Bergen Kontor kan man kjøpe alle møbler fra kontorstoler til komplette totalløsninger der alle kontormøbler er inkludert. Kom gjerne innom og fortell hva du ønsker av kontormøbler og helhetsløsninger med møbler som passer miljøer for kontor, resepsjon, konferanse og arkiv. Bla gjerne også gjennom våre kataloger under.

 

Kontormøbler fra Scan Sørlie


Medarbeideres innsats og trivsel styres ikke bare av størrelsen på lønnsslippen. Gode arbeidsforhold er like viktige faktorer. Et elegant og hyggelig kontor er et sikkert tegn på at arbeidsgiver verdsetter den ansattes innsats.

Kontakt oss i Bergen Kontor for lave priser, gode råd og erfaring for best mulig resultat til deres lokaler.

 

 


 

Kontormøbler fra Fumac

 

FUMAC står for løsninger med høy bruksverdi i høy kvalitet til attraktive priser. En høyt kvalifisert medarbeiderstab, som styrer en toptrimmet maskinpark, er med til at sikre en ensartet og høy standard og som forhandler kan Bergen Kontor tilby dere de beste priser.

 

Lenker til forskjellige kataloger & serier:

 

* Auditorium

* Skrivebord

* Møtebord

* Resepsjoner

* Stoler

 

 

 

 

Kontormøbler fra AJ Produkter

AJ Produkters forretningsidé er uforandret siden oppstarten i 1975 - å være en ledende leverandør av innredning til kontor, lager og industri.

Attraktive produkter av god kvalitet til riktig pris og fornøyde kunder.Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri.AJ Produkter's målsetting er å drive vår virksomhet på en miljøtilpasset måte i henhold til de lover og miljøkrav vår virksomhet ligger under.

AJ Produkter AS er medlem i Grønt Punkt og deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje.

 

 

 

 

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean

© 2020 av Bergen Kontor