Arkiveringsløsninger

 

Arkivering- og løsninger for kontor & kontorlandskaper!

 

Vi legger vekt på at løsningene og produktene vi selger skal ha de egenskapene som er med på å gjøre arbeidsdagen til en positiv opplevelse. Løsningene fra våre leverandører er norskproduserte og av høy kvalitet.
Vi fører merkevarer fra blant annet ForaForm, Aj Produkter, Scan Sørlie mfl. 

Kontakt oss, eller bla i våre kataloger under for mer informasjon.

 

 

Arkiveringsløsninger fra Scan Sørlie

Effektivitet og trivsel på arbeidsplassen gir komparative fordeler. 
Med vårt store sortement leverer vi alt i møbler til det offentlige rom og kontor.

Våre arkiveringsløsninger er et naturlig valg når din bedrift trenger en facelift, arealeffektive &  solide kvalitetsløsniger.

Bruk innholdsfortegnelsen i katalogen for å se vårt sortement, eller kontakt oss for konsultasjon og skreddersydd rådgivning.

 

 

 

 

Arkiveringsløsninger fra Sarpsborg Metall

 

Arkivskap og løsninger av høyeste kvalitet for deg som betjener arkivskapet ofte. Arkivskap leveres med spesialformede skuffefronter m/ 100% uttrekk som sikrer funksjonell betjening. Skuffene er montert på doble uttrekksskinner m/kulelager for best mulig stabilitet. Skapene kan leveres med sentrallås og tippesikring – og løsnigner hvor kun en skuff kan åpnes om gangen. Våre skap kan også leveres i forskjellige farger og med trefronter i bøk og bjørk på forespørsel.

Bruk innholdsfortegnelsen i katalogen for å se vårt sortement, eller kontakt oss for konsultasjon og skreddersydd rådgivning.
 

 

 

 

Arkiveringsløsninger fra Systemhyller AS

Arkiverings- og hylleløsninger fra erfaren kvalitetsaktør med mer enn 50 års erfaring. Med egenproduserte varer sikrer vi god kvalitet til gunstige priser.

Ta kontakt med oss i Bergen Kontor for en uforpliktende samtale, eller bla i katalogen for å se noe fra vårt sortement!

 

 

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean

© 2020 av Bergen Kontor